Sykemelding

2 dag. Foto: movale.

2.dag. Foto: movale.

4.dag. Foto: movale.

4.dag. Foto: movale.

9. dag. Foto: movale.

9.dag. Foto: movale.

Jeg hadde urealistiske forestillinger om hvor raskt jeg skulle komme meg igjen etter operasjonen. Jeg fikk 14 dagers full sykemelding, og deretter skulle jeg være på aktiv sykemelding frem til lydpåsettelse. Det tok ikke lange tiden før jeg skjønte at de 14 dagene skulle tilbringes i sofaen. Og at mine daglige utfordringer skulle handle om å få vasket håret og å spise smertestillende til riktig tid.

Blomstene strømmet på og jeg fikk utrolig mange lykkeønskninger på sms, e-post og chat. Det varmet og det var godt å vite at folk følger med!

Etter 10 dager skulle jeg ta av plasteret. Det var utrolig deilig å få en god dusj og hårvask. Såret var ikke helt grodd. Det skulle ta vesentlig flere uker før skorpen falt av. Men jeg fikk meg en runde hos frisøren og fikk konstatert at det ville ta mange år før det hadde vokst ut helt.

~ movale ~