Piano

Mitt fantastiske nye piano! Foto privat: movale

Mitt fantastiske nye piano! Foto privat: movale

I dag, rett etter jobb ble mitt nye piano levert på døren Jeg har i alle år drømt om og ønsket meg et godt piano. Jeg spilte en del piano som barn, men måtte til slutt gi opp da diskanten forsvant helt. Jeg har til en viss grad holdt det ved like, men savnet og ønsket om å spille mer har alltid vært der.

Da jeg fikk tilbudet om å kjøpe et flott nytt elektrisk piano med alle mulige tekniske finesser, og som er like godt å spille på som et akustisk piano måtte jeg bare slå til. Jeg vet jo ikke om lydpåsettingen vil være vellykket, men jeg har bestemt meg for at det skal gå. Det må gå. Jeg skal spille piano med CI! Selv om folk rundt meg advarer om at det kan ta tid og at det vil bli vanskelig.

Jeg er strålende fornøyd med at pianoet nå står i min stue. Nå er det bare å vente på at lyden skal bli koblet på rett etter påske!

~ movale ~

1 kommentar til “Piano

  1. Ulf

    Lykke til! Tror det er veldig bra å ha høye lydmål, bare man er forberedt på at det tar tid og masse arbeid 🙂

Det er stengt for kommentarer.