Aktiv sykemelding

Sykemelding. Foto: nrk.no.

Sykemelding. Foto: nrk.no.

Nå har jeg vært på jobb en uke. Mandag var jeg rastløs og klar for å jobbe og se kolleager igjen. Men jeg var samtidig også veldig usikker på hva jeg ville klare å gjøre på jobb.

Min kommunikasjonsevne som nyoperert og med et høreapparat er ikke akkurat veldig god. Men siden jeg kan tegnspråk og har tolk på jobb så er det gjennomførbart å være litt på jobb. Jeg har tatt det svært pent, og startet veldig rolig. Jeg har vært litt på jobb hver dag. Jeg hadde nok ikke klart meg uten tolk. Jeg skjermet meg fra møter og har prioritert å jobbe selvstendig. Med andre ord har jeg vært en skikkelig kontorrotte 🙂

En halv dag hver dag har vært mer enn nok og jeg er svært fornøyd med å få gjort så mye som jeg har gjort! Vissheten om at jeg er jobbsøker kom opp igjen denne uken og det skapte selvsagt litt stress!

~ movale ~