Jobbtilbud!

Kake. Foto: freiahjemmekonditori.no

Kake. Foto: freiahjemmekonditori.no

Så skjedde det igjen. Da jeg trodde jeg hadde sett toppen av kaka, viste det seg at det var en etasje til!! Lucky me. Jeg har fått tilbud om ny jobb! Fast jobb, god lønn og spennende oppgaver. Går det an å være mer heldig?

Siden jeg allerede har satt i gang en prosess med sjefen måtte jeg fullføre den prosessen. Jeg tok kontakt med sjefen og spurte om de ville komme med et mottilbud. Jeg fikk et tilbud fra dem også, og satt der i en luksusposisjon. Selvsagt er tanken om å skifte jobb midt oppi rehabiliteringen ganske skummel, men jeg var vel innerst inne aldri i tvil. Det er på tide å gå videre!

Jeg takket ja til ny jobb i går Det er vemodig men også veldig spennende. Avtalen er at jeg skal begynne i ny jobb etter sommerferien. Men først skal jeg ha påskeferie og ikke minst lydpåsetting!!

~ movale ~