Søndagsmiddag

Etter en rolig dag på sofaen var jeg igår klar for å møte mor og far. På vei til mor og far hørte jeg på musikk på toget. Jeg testet meg på salsamusikk og var henrykt over å få tak i rytmen. Et stort fremskritt. Jeg opplevde at høreapparat-øret hjalp til og at jeg lettere fikk tak i musikken.

Vann i springen. Foto: movale.

Vann i springen. Foto: movale.

Hjemme hos mor og far opplevde jeg at diskantlydene var mye mer tydelig. Jeg hørte skritt på grusdekke, sus i vinden og vann som rant fra springen.

Jeg fortalte om mine erfaringer de siste dagene. Vi var alle helt i ekstase, men jeg kjente på meg selv at jeg var emosjonell. Det har vært en utrolig intens opplevelse. Frykten for å ikke få til musikk har satt en støkk i meg. Jeg tenker jeg mye på hvor sliten jeg har vært de siste årene. Jeg har fått ny innsikt i hvor lite jeg hadde hørt. Samtidig er jeg helt i ekstase og kjempeglad for at det har gått så bra!

Vel hjemme i går kveld roet jeg ned med lydbok. Det var et godt kjøp! Merket at jeg til og med av og til klarte å høre uten å lese i boka i tillegg 🙂

~ movale ~