Mamma Mia!

Mamma Mia. Foto: visitnorway.com.

Mamma Mia. Foto: visitnorway.com.

Mamma Mia, så fantastisk! Jeg ante jo ikke om det ville gå å være med på Mamma Mia så kort tid etter lydpåsettelsen, men noen ganger må man bare ta en sjanse. Og gjett om jeg er glad for det nå!

Et lite skår i gleden var at teleslyngen SELVSAGT ikke fungerte. Det er så typisk. Man tar kontakt og får opplyst om at ”joda, her har vi teleslynge”, men når du kommer i salen så er det null og niks. Burde fått tilbake pengene! Men på den annen side, når har teleslyngen noen sinne fungert på teater? Jeg har aldri i mitt liv opplevd at det har fungert (jeg går på teater noen ganger i året). Jeg ristet av meg den skuffelsen og bestemte meg for at nå skulle jeg kose meg og få med meg det som var mulig å få med meg!!

Musikken er jo bare helt herlig, gode kostymer og jeg storkoste meg. Gliste fra øre til øre (les: CI til høreapparat). Det var så moro å klare å kjenne igjen sangene. Jeg fikk til og med meg enkelte fraser i sangene og noen dialoger (rettere sagt deler av dialoger). Siden teleslyngen ikke var på plass kunne jeg glemme å få med alt. Men bare å få med seg noe musikk og noen fraser er i seg selv er jo helt utrolig i forhold til hva jeg har fått til før!!

Jeg merket tydelig at høreapparat-øret meldte seg ut, og jeg opplevde høyre side som døv sel om høreapparatet var på. Det var ikke spesielt moro, men det var så mange andre fantastiske sider ved denne kvelden. Ikke minst hadde jeg veldig hyggelig selskap! Tusen takk Birgit, for at du tok initiativ til denne kvelden!!

~ movale ~