Avslutning på jobb

Fine blomster! Foto privat: Marte Oppedal Vale

Fine blomster! Foto privat: Marte Oppedal Vale

Det er mange store ting som skjer i livet mitt nå. En ting er jo CI, lyd og alt det som skjer i forhold til det. Men jeg skal jo skifte jobb også! Rett etter kontrollen på Riksen bar det tilbake til jobb. Det skulle være avslutning med kake.

Jeg hadde litt ambivalente følelser om det å slutte. Jeg gleder meg jo selvsagt veldig til å begynne i ny jobb, men det er også rart å skulle slutte i en jobb som jeg har brukt så mye energi på å beholde. Er ikke få runder med fornyelser av engasjementer jeg har vært gjennom. I hver runde har jeg måttet jobbe for å få bli. Nå skulle jeg plutselig ikke argumentere lenger, men heller være glad for ny jobb! Og gleden er der. Det er deilig å vite at jeg nå skal over i en fast jobb. Det er lettere å investere, planlegge og se en fremtid i jobben. Det gleder jeg meg til!!

I går var det trist å si farvel, farvel til et flott fellesskap blant gode kollegaer. Jeg er heldig om jeg får et like godt fellesskap i den nye jobben! Etter god kake, blomster og hyggelige ord var det godt at det endelig var helg og sommerferie!

~ movale ~