Middagsbukta neste!

Båtliv. Foto: movale.

Båtliv. Foto: movale.

Hva er vel bedre en St.hansfeiring i Middagsbukta? Jeg er heldig som har gode venner med seilbåt, og jeg fikk være med i år også. Vi koste oss stort. Det var massevis av båter som vanlig, til tross for at det var tirsdag. Jeg har jo startet ferien så for meg kunne det bli så sent det bare ville! Det var mange som tok det litt rolig, og vi avsluttet kvelden litt tidligere i år fordi flere skulle på jobb dagen etter.

Reker og loff! Foto: movale.

Reker og loff! Foto: movale.

I år var det året vi glemte loffen! Reker er ikke helt det samme uten loff. Passe desperate måtte vi finne ut hva som var viktigst. Loff eller å drite seg ut. Vi begynte å rope rundt til de andre båtene rundt oss om de hadde loff. Folk lo godt av oss. Passe pinlig! Men vi fikk loff!! Så da var kvelden dømt til å bli perfekt i år også! Deilig med en slik start på sommeren!

~ movale ~