Bil og radio!

NRK P1. Foto: nrk.no.

NRK P1. Foto: nrk.no.

I sommer har jeg benyttet en hver anledningen til å drive med litt lyttetrening. Jeg har hørt på radio, sunget i bilen, vært på konserter, hørt på lydbøker og musikk.

Hittil har radio for meg vært et fenomen jeg ikke har hatt noe forhold til. Begreper som Hallo i uken, Reiseradioen og Dagsnytt 18 har ikke eksistert i mitt vokabular. Planen i sommer var at dette skulle det gjøres noe med! Jeg har lyttet på radio i bilen når jeg har fartet rundt i sommer! Det er stas å erfare at det faktisk går!

Å høre på radio har vel vært et av de områdene hvor jeg har merket mer og mer fremgang ettersom jeg har lyttet. Radio i tillegg til lydbok har vært en ny verden som har åpnet seg for meg! Helt utrolig. Med et godt FM-lydsystem med lyden rett i øret (som en walkman) så har jeg kunnet konsentrere meg uforstyrret om innholdet i boka/radio-programmet. I bilen øvde jeg på å høre til tross for billydene og at lyden kom gjennom høyttaler. Jeg måtte riktig nok sette det høyt, men det var helt utrolig å erfare at det gikk!!!

~ movale ~