Ny jobb!

Kalender. Foto: movale.

Kalender. Foto: movale.

Etter en veldig lang sommerferie (23. juni til 2. august) var det på tide å komme igang med jobb igjen. Nå har jeg vært i min nye jobb i 1 uke. Det har vært gøy å bli kjent med nye mennesker.

Som B-menneske har selvsagt det å få døgnrytmen igang igjen vært den største  utfordringen. Det var ikke noe annet å gjøre enn å dra frem vekkeklokke nr. 2! Jeg har virkelig levd livets glade dager i sommer. Det har blitt veldig lite trening og mye god mat. Jeg skal få det gøy med å komme igang med rutinene igjen. Merker at det skal bli godt også!

Uken har gått med til å finne ut av alt mulig stort og smått. Jeg har fått et midlertidig kontor. Vi skal alle over i nye lokaler i mnd.skiftet august/september. Det gjør at jeg ikke har brukt så mye energi på å prøve å tilrettelegge kontorplassen. Jeg har tolk og det får holde enn så lenge. Skal fortsatt ha tolk fire dager i uken denne høsten også! Det er godt når det er mange nye mennesker og nytt stammespråk. Jeg merker at det er uvant å jobbe og kommunisere med CI. Vil ikke slite meg ut på å gå for fort frem.

Vi har vært veldig få på jobb denne uken. Det har ikke vært så lett å få oversikt over hvordan den nye jobben er. Fordelen er at jeg har kunnet få en myk start med litt mindre stressende tempo og litt færre folk. Det har vært hyggelig å kunne bli litt bedre kjent med noen få. Har tidligere erfart at det å bli møtt med veldig mange nye nysgjerrige ansikter kan bli ganske intenst. Ukeslutt med hyggelig fredagspils var defintivt et høydepunkt!

Det var et godt førsteinntrykk. Jeg vet det tar tid å bli kjent med nye mennesker, nye oppgaver og en ny jobb generelt. Jeg trenger nok litt tid, både til å komme meg etter ferien men også til ny jobb!

~ movale ~