Hva vil dere lese om?

9622_162221506012_738376012_4054861_7935674_nJeg har nå blogget i ca en mnd og lagt ut gamle bloggposter hvor jeg har fortalt om det siste året med min erfaringer med å få CI. Denne prosessen er (dessverre) ikke ferdig så jeg skal selvsagt holde dere oppdatert på denne prosessen.Det er fortsatt mye å skrive om i forhold til det politiske spillet, forskning på feltet, min prosess og ikke minst hvordan det er å leve med CI/nedsatt hørsel i dagens samfunn.

Det er krevende å skrive blogg om det temaet jeg skriver om. Noen ganger oppleves det som å blottstille seg, andre ganger er jeg usikker om det er interessant det jeg skriver om. Jeg ser at bloggen har mange treff, noe som varmer og gjør meg inspirert. Jeg vil gjerne dele erfaringer.

Jeg tar gjerne imot tanker, innspill på hva dere synes det er nyttig å lese om og hva dere ønsker å lese. Jeg regner med at dere har ulik bakgrunn. Noen av dere går gjennom det samme som meg, andre leser fordi dere kjenner meg og er nysgjerrige, og noen av dere er fra den store verden der ute som er nysgjerrig på temaet. Dere har dumpet borti siden tilfeldig og deretter begynt å følge den.

Jeg ønsker at dere alle skal ha nytte og glede av å lese min blogg! Derfor ønsker jeg innspill på ting fra alle, enten du har fulgt bloggen lenge eller nettopp begynte å lese. Still gjerne spørsmål (ingen spørsmål er dumme). Innspillene kan dere gi enten gjennom kontaktskjemaet (direkte til min epost), eller i kommentarfeltet.

~ movale ~

6 kommentarer til “Hva vil dere lese om?

 1. Syltegeek

  Jeg veit nok om temaet til å vite at jeg veit alt for lite, og liker både det du skriver om tilgjengelighet, praktiskhet og å bli nedprioritert av pengehensyn.

  Jeg tror det å våge å blottstille seg gjør bloggen god. Fortsett som du stevner, jeg tror ikke du går tom for ting å skrive om, og jeg er glad du skriver som du gjør, det er noe å lære av.

 2. Rune M. Andersen

  Må få skryte og si at innleggene om hvordan det oppleves å få hørselen tilbake er noe av det mest fascinerende (og gripende) jeg har lest på lenge. Spent på hvordan det går fremover.

  Små og store terskler ifm. (mangel på) tilrettelegging og universell utforming er også interessant. Enige med Syltegeek, vet nok til å vite at jeg vet for lite om temaet.

 3. Solveig

  Hei Marte.
  Har fulgt bloggen din og synes det er super interessant.
  Men akkuratt nå sitter jeg og ser på MTV i Singapore og de har en dokumentar fra USA om døve ungdommer med og uten implantat…veldig kult etter å ha lest bloggen din.

 4. Irene

  Hei
  Jeg er hørselshemmet og ble tipset om denne bloggen. Har vært til utredning for CI, men jeg ble skremt av at hørselsresten blir borte. Hører ikke like dårlig på begge ørene, og noen sa at jeg kunne få CI på det øret jeg hører dårligst på. Høreapparatet hjelper ikke like godt på det øret så alikevel. Men jeg er skeptisk likevel.
  Jeg er i full jobb som lærer, holder på med videreutdanning, og er veldig sliten, men trives godt i jobben min.
  Hilsen Irene

Det er stengt for kommentarer.