Endelig løste jeg mysteriet med knappen!

Ja, du tror sikkert det har rablet for meg. Hvordan kan en liten knapp være verdt en egen bloggpost? Du husker kanskje at jeg skrev en bloggpost om lydjustering og hvordan CI-apparatet var stilt inn på ulike programmer? Hvis ikke kan du lese mer her.

I tillegg til å beskrive alle de ulike programmene så viser jeg til en liten utfordring:

Nucleus Freedom. Foto: movale.no

Nucleus Freedom. Foto: movale.no

Mitt CI-apparat har særlig en umulig bryter å trykke på, resultatet er at jeg må ta det av hver gang jeg skal gjøre enkle operasjoner og det tar for lang tid. Håper virkelig de fikser dette på den nye modellen! Dette måtte vi ta med i betraktning da vi skulle lage disse fire programmene. Jeg ønsket primært kun å bruke programbryteren (A), og volum/sensitivitetsbryteren (B) og så heller bruke FM/T/MT bryteren (B) en gang i blant. Det kompliserte er at de to siste nevnte bryterene er en og samme bryter! Helt håpløst. Med mine spreke velmotoriske fingre er den øvelsen umulig med apparatet plassert på (utenfor synsfeltet og bak øret).

En bagatell tenker du sikkert. Men jeg kan love deg en ting. er det noe som har vært kilde til gjentatt irritasjon hele denne høsten så er det denne lille filleknappen!

Åsun er min store helt. Hun sitter i CI-utvalget i HLF sammen med meg. I en pause på representantskapsmøtet i HLF for litt over en uke siden viste hun meg det. Det viser seg nemlig at denne lille knappen kan håndteres på en mye enklere måte enn det jeg har blitt lært av min audiofysiker på Rikshospitalet.

Den siste uken har jeg øvd masse og nå klarer jeg å skifte fra teleslynge til FM (B) uten å måtte ta av apparatet! Jeg har riktig nok tatt det av og sniktittet litt innimellom, men det funker 🙂

Da slipper jeg å vente til neste modell kommer på markedet. Mysteriet er løst og jeg er fornøyd!

~ movale ~

1 kommentar til “Endelig løste jeg mysteriet med knappen!

Det er stengt for kommentarer.