Å vente – en rastløs øvelse

Timene går. Foto: movale.no.

Timene går. Foto: movale.no.

Konseptet å vente har inntatt en ny form de siste mnd. Den 23. februar i år fikk jeg den suverene nyheten om at jeg skulle få CI nr 2. Men de kunne dessverre ikke gi meg noen dato på operasjon. Nå er jo ikke venting et nytt konsept for meg. Er jo ekspert på det. Har jo stort sett levd med venting hele tiden i mange år.

Men NÅ begynner jeg å bli mektig lei. Ordentlig drittlei! Jeg er lei av å være tålmodig og forståelsesfull. At folk sier at jeg må være takknemlig, jeg skal jo tross alt få CI nr 2. Og ja, jeg skjønner veldig godt hva folk mener. Tro meg – jeg ER TAKKNEMLIG. Veldig takknemlig. Tårene kommer opp i øynene bare ved tanken på den følelsen jeg hadde inni meg da jeg fikk vite det. Fikk vite at «JAAA – jeg skal opereres».

MEN, det hindrer meg ikke i å være drittlei. Lei av å vente! Neste uke har det gått 2 mnd siden jeg fikk den gode nyheten, men jeg har ennå ikke fått noen dato på operasjon. Jeg er rastløs. Det er vanskelig å planlegge ferie i sommer, samt å planlegge oppgaver på jobb og aktiviteter på fritid.

Det er alltid tungt å løpe den siste etappen, særlig når man ser målstreken. Det er tungt å gå, man blir selvsentrert og korttenkt. En situasjon jeg liker dårlig. Det nytter lite og er svært lite givende å bruke energi på frustrasjon. Men det er der jeg er nå, det må jeg bare godta! Jeg håper det snart er min tur. Kjenner på meg at det hadde hjulpet mye med en operasjonsdato!

Da kan jeg starte nedtellingen og fokusere på nye muligheter som skal komme!

~ movale ~

4 kommentarer til “Å vente – en rastløs øvelse

  1. ~SerendipityCat~

    Hei! Har lest litt i bloggen din uten å være så flink til å kommentere, men ville bare si at jeg synes det var hyggelig å høre at du endelig skal få operasjonen du trenger. Krysser fingrene for at du får beskjed snart og at resultatet blir supert.

  2. Olav Ulltveit-Moe

    Jeg skal ikke si: STÅ PÅ, Marte, for det det er jo det du gjør hele tiden. Men jeg skal ha deg stadig i tanke og håper det er til hjelp. Ventefrustrasjon er noe av det slitsommeste som finnes.
    Olav

Det er stengt for kommentarer.