4 år – ny milepæl?

Ventetid. Milepæl 4 år? Foto: movale.no

Våren har omsider kommet. Det er godt å kjenne varmen, at vinteren har sluppet taket. Jeg har tidligere skrevet om rastløs venting og det kan se ut til at det er en tilstand jeg må finne meg i  en god stund til. Det ser ut til at jeg må vente i uvisse om når den store hendelsen skal skje. For det å få en operasjonsdato er ingen lett øvelse.

Jeg har i den senere tid mast en del på Rikshospitalet. Det er jo ganske vanlig på denne årstiden å skulle planlegge ferie og sommer, noe som for meg har vært ganske vanskelig. Det å ha en slik usikkherhet er også en utfordring på jobb. Å planlegge prosjekter, oppgaver og oppdrag på jobb er ingen lett øvelse når det ligger en udefinert fraværsperiode i fremtiden.

Masingen har bestått i å prøve å få klarhet i om det blir operasjon før sommeren, og ikke minst prøve å få en konkret dato!

Men dette har vist seg til nå å være ganske vanskelig. Det jeg har fått tilbakemelding på er at det mest sannsynlig ikke blir før sommeren. Det er jo en skuffende nyhet, men om ikke annet så er det noe konkret.

Det eneste jeg nå spør meg er om jeg kommer til å nå milepælen 4 år. Det store spørsmål er om jeg får den siste operasjonen før det har gått 4 år?

~ movale ~

5 kommentarer til “4 år – ny milepæl?

 1. Ulf

  Vi krysser fingerene begge to! Har heller ikke fått noe svar på dato enda… Overlege Lorange har sagt opp, og prosessen med å ansette ny overlege er allerede godt i gang. Kanskje derfor det går ekstra tregt nå for tiden?

  1. movale Innleggsforfatter

   Til meg viser de bare til prioriteringslisten. A) Barn, B) voksne som venter på nr 1 og så C) deg og meg som venter på nr CI nr 2.

   Når jeg ikke får før sommeren tror jeg det må bety at det er noen før meg. I tillegg tror jeg at det er Riksens sommermodus som er en forklaring. Men ikke vet jeg.

   Det som er værst er vel å ikke få noen klar dato. Ikke vet jeg om det blir august, september, oktober, november eller desember. Eller kanskje til og med det bir 2011? Ganske håpløst!

 2. Heidi

  Er ny til dette med å kommentere på blogg, og håper jeg skriver på riktig plass nå? Vil bare si at jeg syns du har en kjempeflott blogg. Jeg har nylig blitt CIoperert nr 1 den 15 april. Å lese bloggen din har gitt meg masse nyttig informasjon i forkant og etterkant av operasjonen. Du skriver på en flott og beskrivende måte! Håper du snar får CI nr 2. Lykke til

 3. Kristine

  Hei du, jeg oppdaget bloggen din ved en tilfeldighet – og jeg er veldig glad over oppdagelsen! Synes det er en interessant side. Jeg synes bloggen er informativ også for oss som jobber i «systemet» for å se hva dere må gjennom for å kunne få en tosidig operasjon. Lykke til med ventingen på CI nr 2! Vil samtidig ønske deg en god sommer- og husk: Det er den draumen me ber på…

Det er stengt for kommentarer.