Det mest stabile holdepunktet

I perioder i løpet av vinteren har jeg mange ganger tenkt at det er godt jeg har hatt et gigantisk strikkeprosjekt. Jeg har på fleip sagt at strikketøyet har vært det eneste stabile i livet mitt. Og med tanke på fighten for operasjon, tilpasning til ny jobb, tolketjeneste som har sviktet så er vel ikke det så langt unna sannheten 😉

Gigantisk strikkeprosjekt. Foto: movale.no

Gigantisk strikkeprosjekt. Foto: movale.no

Prosjektet begynte med at min far ønsket seg en genser. Ikke en hvilken som helst genser, men en herregenser i Oleana-mønster. Til min fars frustrasjon har Oleana sluttet å produsere herre-gensere og den gamle genseren han hadde kjøpt var nå helt utslitt. Mon tro om ikke jeg kunne strikke en ny?

Etter god kontakt og hjelp fra Signe Aarhus med å få tilsendt garnrester og gode råd satte jeg igang med prosjektet i fjor sommer. I hele høst og vinter har jeg strikket og strikket. Det har tatt sin tid, men som dere ser på bildet nærmer jeg meg nå slutten. Nå er det bare montering igjen!

Nå gjenstår det bare å finne ut hva det neste stabile holdepunktet skal bli 🙂 Noe må jeg jo finne på mens jeg venter!!

~ movale ~

2 kommentarer til “Det mest stabile holdepunktet

  1. Pinneguri

    Av og til det eneste faste punktet i livet være en betongstein rundt føttene midt i Atlanterhavet – men du har visst klart å svømme likevel ;D
    Galskap, ren og skjær galskap! (Men nydelig!)

Det er stengt for kommentarer.