Salsa og fengende rytmer

Rueda. Foto: http://www.lcgentertainment.com/welcome-to-lcg.html

Rueda. Foto: http://www.lcgentertainment.com/welcome-to-lcg.html

Det er kjedelig å vente! Det tror jeg kanskje dere har fått med dere nå 🙂 En svært viktig strategi i livet mitt akkurat nå er å gjøre mange hyggelige ting. Helst aktiviteter som distraherer meg og får meg til å glemme ventingen. Nå skulle man tro det var en smal sak, men når man er lei og sliten av å vente så er ikke så enkelt å komme igang.

Jeg har tidligere skrevet om dørstokkmila. Gjennom hele sommeren har jeg prøvd å trene systematisk og jeg har klart det!

En viktig brikke i treningsplanen min er å danse salsa, rueda og bachata! Ikke bare er det god trening, men det er en av de få aktivitetene som stort sett alltid får meg i godt humør! En av de beste tingene med å danse salsa er at verden utenfor forsvinner for et øyeblikk. Flytsonen blir etablert og jeg blir fanget av musikken og bevegelsene! Helt herlig!

En slik effekt skal man ikke kimse av! Særlig ikke når den gode flytfølelsen er god medisin 🙂

Dette har jeg tenkt å utnytte maksimalt nå i høst. Jeg har fire forskjellige kurs jeg kommer til å delta på og jeg gleder meg veldig. Så får vi håpe at det hjelper og at ventetiden blir litt lettere!

~ movale ~