Innleggelse for operasjon nr 2

Innleggelse. Foto: movale.no

Innleggelse. Foto: movale.no

26. oktober 2010 ble jeg «lagt inn» på riksen. Jeg fikk fort permisjon. Denne gang var det sengepost jeg skulle ligge på og ikke dagkirurgi. Jeg fikk etterhvert beskjed om å sove hjemme første natta pga at jeg bor i Oslo og de hadde få sengeplasser.

Det var veldig mye frem og tilbake om jeg skulle sove på sykehuset eller ikke. Jeg ville helst det, men det ble til slutt slik at jeg måtte ta med tingene mine og dra hjem.

Som et ledd i innleggelsen hadde jeg prat med lege som sjekket standardtingene – ørevoks (!) og blodtrykk. Jeg fikk også et skjema som jeg skulle ta med til noen som skulle ta blodprøver av meg før operasjon.

Jeg ba om å få snakke med kirurgen før jeg dro hjem og etter litt venting fikk jeg en veldig god prat med kirurgen min. Det var godt å få direkte kontakt og magenfølelsen og nervøsiteten roet seg. Alt ble mer konkret og håndgripelig! Vi pratet om plassering av implantatet, hvor fort jeg ville kunne begynne å trene, sårheling, bruk av plaster og type sting som skulle brukes. Han lovet meg en god smertereguleringsplan og jeg fikk bekreftet at jeg etter operasjon skulle få første natt på sykehuset!

Da var jeg fornøyd og dro hjem på permisjon 🙂 For å bli litt distrahert valgte jeg å være sammen med venner og danse salsa. Deretter var det om å gjøre å få seg litt mat før fasten begynte kl 12! Jeg fikk omsider sove tilslutt  lettere stresset og nervøs!

~ movale ~