Så var det på`n igjen – operasjon nummer 2!

27.oktober 2010. Jeg våknet opp til en bokstavelig talt kald dusj! Sikringen på varmtvannet i gården hadde røket og jeg skulle møte opp nydusjet til operasjon. Grøss og gru. Iskaldt å dusje, men jeg måtte! Sånn passe kald, trøtt, sulten og nervøs møtte jeg opp klokken 7.  Jeg kjente det godt i magen.

Nybarbert bak øret. Foto: movale.no

Nybarbert bak øret. Foto: movale.no

På sykehuset møte jeg en nattevakt. Jeg fikk sexy sykehusklær! Sykepleieren var en søt dame som gremmet seg over at hun måtte barbere bort noe av det lange håret mitt. Følte at jeg fikk stor sympati og vi hadde begge en liten tåre i øyekroken. Men det måtte bort. Vi prøvde å spare mest mulig og var ganske fornøyd med resultatet!

Etter skamklippingen måtte jeg svare på masse spørsmål og jeg fikk tilbud om beroligende noe jeg takket nei til! Tok bare imot smertestillende 😀 Så var det tid for å slappe av. Nattevakten gikk av sin vakt og ny sykepleier kom! Tolken min kom også og da følte jeg meg veldig trygg!

Operasjonen min skulle foregå på intervensjonssenteret, en flott og avansert operasjonssal med fancy utstyr som kirurger elsker å bruke! Etter en lang tur gjennom alle gangene kom vi frem. Tolken måtte skifte til operasjonstøy og fikk være med inn på operasjonssalen. Det var ålreitt. Det var mye som ble sagt som jeg ikke hadde noe med. Det var godt å ha tolken som gav beskjed hver gang det var spørsmål til meg. Merket at jeg ble roligere av det.

Jeg ble stukket her og der, passet godt på… omsider kjente jeg det ble varmt i armen og jeg sovnet.

~ movale ~