Etterlengtet hvile!

Fine tette sting. Foto: movale.no

Fine tette sting. Foto: movale.no

Etter en natt med litt søvn og hvor jeg fikk smertestillende etter behov var jeg etter forholdene ganske uthvilt da jeg våknet. I hvertfall tatt forholdene i betraktning. Det var godt å bare kunne plinge på nattevakten og peke på hånden og ønske mer smertestillende  😀

Jeg fikk frokost og skulle bare ta det med ro inntil kirurgen skulle komme og se på såret. Det var godt å ta en rolig morgen. Kjenne at det ikke var så mye som skulle skje og at jeg kunne ta det med ro. Jeg fikk meg en dusj og kunne ta på meg joggedressen! Det kanskje aller beste var da kirurgen tok av trykkbandasjen!!

Jeg har tidligere fått allergiske reaksjoner på plasterlim tidligere. Legen hadde derfor sydd litt flere med veldig fine og tette sting. Såret var veldig pent og jeg kunne kun ha en lett beskyttende bandasje over såret!

Etter å ha tittet litt på såret og fått bandasje hadde vi en prat hvor vi gikk gjennom alt som hadde skjedd. Jeg fikk nye instrukser for ukene som skulle komme.

Vi ble enige om at 2 ukers sykemelding nå i første omgang var lurt. Videre sykemelding skulle jeg få fra fastlegen. Deretter fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle trene de første to ukene. Dette fordi implantatet og særlig magneten som er plassert rett under huden måtte få en sjanse til å feste seg til muskelen.

Jeg fikk tilslutt gode instruksjoner om plaster, dusjing/ hårvask og dosering av smertestillende. Etter dette var jeg klar for å ta en drosje hjem.

Jeg kjente at det skulle bli godt med noen rolige dager hjemme!

~ movale ~