Host host host host..

Te mot sår hals. Foto: oslopuls.aftenposten.no

Te mot sår hals. Foto: oslopuls.aftenposten.no

En kjenningsmelodi i mitt hode de siste 5 ukene har vært hoste. En lyd og en tilstand man bare måtte forholde seg til. Men tro meg. 5 uker med hoste er mye!!

Det hele begynte litt med et sår i halsen etter tuben som jeg hadde under operasjon. Første kvelden var jeg veldig tørst og sår i halsen. De neste dagene merket jeg et punkt om trent på nivå med halsgropen som var sårt og ømt. Forklaringen var at jeg mest sannsynlig hadde fått en rift fra tuben. Det at jeg hadde ligget lenge med tuben fordi operasjonen tok 6 timer var også en forklaring. Jeg måtte bare være tålmodig så skulle dette gå over.

Etter noen dager kom hosten. Særlig om natten. Det var ikke mye annet å gjøre enn å drikke små slurker med vann. Det var ikke lett å få noen god natt med søvn. Etterhvert endret hosten seg og ble til en langvarig tørrhoste. Det tok sin tid å få dette såret til å gro og det var veldig utmattende å gå med en slik hoste i så mange uker.

Det føltes veldig frustrerende å ikke få noe hvile før jeg skulle igang med lydprosessen. Jeg kjente at jeg ikke var klar og det var tungt å skulle gå igang så fort med en ny stor prosess som lydpåsettingen er!

~ movale ~