Videobloggpost 4 – oppsummering lydpåsetting dag 1

Dere har nå fått se 3 videoer fra den første dagen i lydpåsettingsprosessen. Dette er den siste videoen i denne rekken. Som seg hør og bør oppsummerer jeg her første dagen med lydpåsetting på øre nr 2.

(Ps: videoen er tekstet for hørselshemmede)

~ movale ~

4 kommentarer til “Videobloggpost 4 – oppsummering lydpåsetting dag 1

 1. Lev Livet Lett Lokki

  Jeg gleder meg virkelig med deg!!
  Måtte Donald reise på ferie slik at lydbildet blir normalt – får håpe det blir som de sier – at dette normaliserer seg 🙂
  Må du ha mye god hvile – og lykke lykke til videre!
  Varm klem fra Lokki

 2. ~SerendipityCat~

  Du ser veldig fornøyd ut ja, strålende! 😀

  Nå stiller jeg sikkert et veldig dumt spørsmål, og noe jeg sikkert kunne ha funnet svar på i arkivet ditt… men jeg håper du tilgir det! Er det den grå tingen du har bak det ene øret som styrer lyden nå? Er det det som er CI-apparatet? Kan du stille på det av deg selv? Sorry hvis det er teite spørsmål…

  1. movale Innleggsforfatter

   Jeg tilgir deg 🙂 Ja, den grå dingsen er et CI-apparat. Men det er det første apparatet jeg fikk (CI 1). Det nye er en smalere og tynnere sak som ikke synes forfra 🙂 Siden lydpåsettingen har jeg også fått et nytt et som erstatning så nå synes ingen av de forfra.

   Ja, jeg er nødt til å ha et ytre apparat for å høre. Og på det ytre apparatet kan jeg stille opp volum og jeg har diverse programmer! Kult, sant? Jeg har til og med fjernkontroll 😉

   1. ~SerendipityCat~

    Takker for svar, jeg synes teknologien her er fascinerende! Enn at man får til dette da? Det er kult!

    Og fjernkontroll også!!

    Krysser fingrene for at Donald-stemmene begynner å bli mer normale snart. 😀

Det er stengt for kommentarer.