Strikking og strikkeklubb

Garn. Foto: movale.no

Garn. Foto: movale.no

En lang høst er over. Det har vært en innholdsrik høst. Jeg har blitt operert og fått på lyd. Men innimellom alt dette har jeg måttet klare kunststykket det er å leve.

Dette kunststykket innebærer at man må fylle dagene med innhold. Også de dagene hvor man ikke orker så mye. En viktig aktivitet for meg i disse periodene har vært strikketøyet. Det har vært mange fine kvelder med stearinlys, tv, twitter og et eller annet strikke eller hekleprosjekt!

Genser til far. Foto: movale.no

Genser til far. Foto: movale.no

Det å strikke har fått meg til å finne roen og kreativiteten. Jeg har kunnet produsere noe uten å konsentrere meg. Det har vært godt å bare være rolig og tålmodig. Det har vært godt. Det begynte med det store prosjektet. Genseren til min far. Det var et fantastisk prosjekt. Jeg fikk mye skryt og positiv tilbakemelding mens jeg holdt på. Jeg hadde ikke så mye fellesskap rundt meg når jeg jobbet med genseren og det gjorde at det var litt tomt da prosjektet var over. Hva nå? Jeg hadde ingen å diskutere nye prosjekter med!

Jeg har lenge ønsket meg et fellesskap rundt min hobby. Da jeg gikk på kunst- og håndtverkslinje på folkehøyskole så elsket jeg fellesskapet og kreativiteten og inspirasjonen vi fikk fra hverandre. Jeg begynte så smått i sommer å surfe litt på nett. Det tok ikke lang tid før jeg kom over en butikk; Du store alpakka som arrangerte strikkeklubb annen hver tirsdag.

Det var litt spennende å møte opp første gang. Men det var veldig bra. Jeg følte meg hjemme og har hatt et veldig fint fellesskap og møtepunkt i denne gruppen. Man kan smile av det, en strikkeklubb! Er det noe stort? Nei kanskje ikke, men for meg har det betydd mye å ha dette faste fellesskapet. Særlig når jeg ikke har vært på jobb på grunn av sykemelding!

Det har vært godt å ha et fellesskap og litt overflatisk skravling!

Jeg har funnet roen og koser meg etter en høst med mange små og store prosjekter. Dette er nok noe jeg vil fortsette med. Særlig nå som jeg har fått nettverk og et fellesskap rundt strikketøyet!

~ movale ~

2 kommentarer til “Strikking og strikkeklubb

Det er stengt for kommentarer.