Strikking – meditasjon, inspirasjon, tidsfordriv og glede

Elefanten Elle. Foto: movale.

Elefanten Elle. Foto: movale.

Jeg er en ganske rastløs person. Men når hodet er overstimulert, kroppen er sliten og man samtidig er lei av CI og rehabilitering, da er det fantastisk å ha noe å gjøre. Strikking er meditasjon, inspirasjon, tidsfordriv og glede. Alt på en gang!

Jeg har tidligere skrevet om det mest stabile holdepunktet, og strikkeklubben jeg har vært en del aktiv på i vinter.

Oleanagenser herre. Foto: movale.

Oleanagenser herre. Foto: movale.

Produksjonen har uten tvil vært større i år enn på mange år. Sånn blir det jo når man har mer tid. Men det har vært midt i blinken for meg. Det har gitt meg et pusterom og mulighet for kreativitet.

Som følge av at jeg skriver blogg og er aktiv på twitter, har jeg i tillegg kommet i kontakt med utrolig mange flotte strikkere. Noen av de har jeg vært heldige å få møtt i real-life. En strikketweetup i botanisk hage er et eksempel. (les: jeg har møtt andre strikkere på kafeen i botanisk hage etter å ha avtalt et møte på twitter).

Jeg har også fått lære at det fnnes masse blogger og hyggelige folk på nett som skriver om strikking. Nå har ikke jeg skrevet så mye om min strikking. Jeg tror ikke at at jeg kommer til å gjøre mye av det fremover. Men siden det har vært et stort fokus det siste året så legger jeg her ut en link til noen av prosjektene jeg har holdt på med under. De er lagt ut på Ravelry.com. De som er medlem der kan få se flere bilder og detaljer. Dere andre får nøye dere med bildene og lenkene som vises under 🙂

~ movale ~

2 kommentarer til “Strikking – meditasjon, inspirasjon, tidsfordriv og glede

 1. Marion

  Ja det er utrolig inspirerende og møte andre strikkere på nett! 🙂
  Kommer til å følge med deg på Ravelry:)
  Utrolig flott genser du har strikket! Må ha vært masse jobb bak.
  Elefanten er super søt;o)

  Ha en fortsatt fiiiin uke med masse inspirasjon og meditasjon! 🙂
  KLem

 2. movale Innleggsforfatter

  Tusen takk Marion. Hyggelig at du følger med!
  Ja, den genseren tok nesten et år å strikke! Men den ble veldig fin til slutt!

  Gleder meg til å følge deg også!

Det er stengt for kommentarer.