Hva nå?

Det ble stille. Ikke i min lydverden. Der er det masse lyd. Men fra denne bloggen ble veldig stille i 2012. De deiligste lydhendelsene i 2012 var at jeg rett som var tenkte: «hm, jeg er ikke utslitt før ferien» og at jeg flere ganger tok meg i å glemme at jeg hører dårlig. Ut på vårparten i fjor droppet jeg å bestille tegnspråktolk, jeg trengte de ikke mer. Og så glemte jeg at jeg har trengt tolk før. Det er deilig det!

I går hørte jeg fugler da jeg gikk forbi Botanisk hage. Tenkte umiddelbart – «er ikke det litt tidlig». Om det er tidlig eller ikke er kanskje uinteressant, for meg er det gøy å se at, 1. Jeg skjønte det var fugler. 2. Jeg tenkte ikke: «nå hører jeg fugler – er ikke døv mer». 3. MEN jeg tenkte «er ikke det litt tidlig». Det kaller man toppers rehabilitering! Eller kanskje «ferdig» rehabilitert.

Nå er ikke jeg en person som tror jeg blir ferdig rehabilitert noen gang. Men med tanke på at jeg stadig glemmer at jeg hører dårlig og at jeg har mange andre ting å være opptatt av – ja da skjønner du kanskje at det ikke blir så mange flere bloggposter om temaet! At denne posten kommer idag er rett og slett fordi det er januar, det er et nytt år og det er mange muligheter foran meg. Jeg ser av statistikken at det er en del som leser og besøker bloggen min. Det gleder meg. Håper mine erfaringer kan være til nytte for andre!

Hva som skjer videre med denne bloggen vet jeg ikke helt. Jeg tar gjerne imot innspill!

~ movale ~