Boklansering – sosial kommunikasjon

Boka: Sosial kommunikasjon.

Boka: Sosial kommunikasjon.

På onsdag var jeg på boklansering på Josefine vertshus. Det var veldig hyggelig å bli invitert – og følelsen av å være på tweetup slik det var de første årene var definitivt der. Det er noe med å treffe mennesker man snakker med, leser og deler ting med på sosiale medier. Og når de samtidig har den samme interessen om hvordan vi kommuniserer i ulike kanaler! Ja da har ihvertfall jeg det veldig bra.

Anledningen var at Cecilie og Svein Tore skulle lansere boken Sosial kommunikasjon, personlig- samtale- verdi. Det var to stolte forfattere som ønsket oss velkommen og dro oss gjennom en engasjert fortelling om temaer som boken tar opp. Innledningsvis leste de fra boka:

Fører mer bruk av de nye sosiale mediene til at vi blir mer selvopptatte – at vi snarer blir mer asosiale enn sosiale? Det kommer an på hvordan vi kommuniserer. Bruker vi derimot egne erfaringer for å skape personlige samtaler og verdifulle møter med andre mennesker og deres erfaringer, så kan kommunikasjonen bli herlig sosial.

Vi fikk møte personer som er case i boka. De delte villig erfaringer og kunnskap og utviste stor åpenhet. Helt i stil med hvordan kommunikasjonen er i mange sosiale medier.

Jeg har ennå ikke rukket å lese hele boken. Jeg har smuglest litt og i ren asosial stil så må jeg få skryte av at de har sitert et blogginnlegg fra min blogg også!  For å ikke ta helt av så får jeg i sosial stil dele den på nytt med dere 😉  Bloggposten skrev jeg i juni 2011 med tittelen privat eller personlig. Jeg hadde den gang et behov for å skrive ned noen refleksjoner rundt åpenhet om personlige temaer, noe som for mange fremstår som farlig.

Jeg gleder meg til å lese, tenke og reflektere rundt temaene i boken. Kaffen er klar, sofaen og ullpleddet er på plass og det er tid for bok!

~ movale ~

3 kommentarer til “Boklansering – sosial kommunikasjon

Det er stengt for kommentarer.